zondag 6 december 2009

LEOPROOF!

Vandaag was door de baasjes omgedoopt tot een verplichte rustdag. Terwijl ik mocht slapen en lummelen konden zij dan mooi een aantal karweitjes doen. Het baasje heeft in de regen de hondenpoort opgepimpt en voorzien van een stuk betonplex zodat hij nu volledig LEOPROOF moet zijn!

Ook mocht ik voor het eerst even de grootte schuur zien waar zelfs een compleet buitenhok en binnenhok in aangebouwd zitten. Knappe baas! Wel moet hij nog steeds de rest van de schuur opruimen, want wat heeft hij er verder een rommeltje van gemaakt.
Dat worden nog heel wat ritjes mee naar de gemeentelijke afvalstortplaats.

Toch was de dag niet saai en kwamen als een grootte verrassing plots op het eind van de middag oom Jeroen en tante Mirjam voor een bliksem bezoekje aan gewipt.
De kids mochten even in de auto blijven zitten en nadat ze eerst de baasjes en uitvoerig met Kwabbus en Vledder hadden geknuffeld was ook ik eindelijk aan de beurt.



Met oom Jeroen kan je lekker ravotten en ook tante Mirjan is erg lief, maar die was wat voorzichtiger omdat ze nette kleren aan had en daar mocht ik niet tegen op springen, moeilijk hoor!!

Fellow



Geen opmerkingen:

Een reactie posten