dinsdag 8 december 2009

AnnabelElke dag ontdek ik weer nieuwe dingen bij mijn baasjes. Er blijken ook een aantal poezen rond te struinen. Ze hebben in de bijkeuken hun eigen "poezenhotel" en komen zo nu en dan eens binnen kijken wat er nu weer in HUN huis rondloopt.
Vandaag kennisgemaakt met ANNABEL, een zwart&witte huis tuin en keuken poes. Ze heeft eigenlijk een hele lange naam: Annabelmariadolloresmabelwissesmit, maar dat vindt ik toch wel erg overdreven.


Vanavond mocht ik weer naar de puppyles en eenmaal aangekomen in 's Heer Abskerke, mochten we samen met de grote honden in het leslokaal. Oom Pleun heeft eerst de baasjes overhoort en toen bleek dat ze hun huiswerk naar behoren hadden gedaan mochten wij met zijn drieen weer aan de bak: Ik liet zien dat ik "ZIT", "AF" al kan en ook op mijn naam "FELLOW" keurig naar mijn baasje kijk om te zien wat hij van me wil. Ik weet nu dat we dan weer iets leuks gaan doen.

Nieuwe oefeningen waren een bruggetje en de wip. Zeer deskundig in elkaar gezet liepen wij er vervolgens parmantig overheen: KOUD KUNSTJE!!
Tot slot deden we nog de "KOMEN OP BEVEL": Als het baasje en vrouwtje op een paar meter van elkaar vandaan op de grond zitten en ze roepen om de beurt mijn naam, dan ren ik gauw naar ze toe en krijg vervolgens een stukje RODI worst. Lekker!!

1 opmerking:

  1. Vinden de poezen jou wel leuk?? Hier vinden ze mij helemaal niets en blazen en slaan alleen maar. Ik loop dan ook heel hard achter ze aan en probeer ze met mijn poot een zet te geven :-)

    BeantwoordenVerwijderen