dinsdag 2 augustus 2011

Biggekerkse molenkoek

Vandaag was de wekelijkse dinsdagavond training van de DRG in het bos gelegen aan de Spuidijk,te Kamperland.

Een kleine opkomst vanwege de vakantie periode, maar wel had de baas voor bij de koffie gezorgd voor zelfgebakken Biggekerkse molenkoek met als extra geheime kapelse ingredienten.

Omdat coach Jos de avond alleen moest draaien hebben we als drie jonge hondjes ieder eerst onze eigen programma gedraaid. Om de beurt mochten we drie slachtoffers zelfstandig zoeken. Daarna gingen onze baasjes verstopt als slachtoffer liggen voor de andere zes combinaties die op linie HEEL het bos mochten doorzoeken. Toen aan het eind van de avond die allen gevonden waren mochten wij drieen als toegift nogmaals voor twee slachtoffers kort aan de bak.

Bewolkt, benauwd en zelfs een groot deel van de avond regen, maar ondanks weinig wind bleek het zoeken voor alle honden goed te verlopen.

Vandaag mocht ik net als vorige week in beide rondjes bij het laatste slachtoffer stap 4 gaan doen. De komende weken zullen we als het mogelijk is daar veel aan gaan werken omdat ik er nu nog niet zo veel van snap.
Gelukkig hebben we in september alweer het DRG najaarskamp en ik hoop dan toch echt een grootte stap te kunnen gaan maken.

Ik ga voor pampus en dromen van de volgende STAP 4.

Fellow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten