zondag 14 augustus 2011

Nieuwe vrienden!


Vandaag hebben we tijdens ons rondje "Wemeldinge" weer een aantal nieuwe vrienden gemaakt.

Vanochtend kwamen we Sloeber en Mieke, beide type bejaarde Spaniel, tegen met hun eveneens op leeftijd zijnde Belgische baasje. Ze verblijven de zomer en de weekenden in hun stacaravan op camping "Linda". Even lekker met ze mee gesjokt terwijl de baasjes over vroeger praten toen er nog geen nieuw kanaal was.


Eigenlijk zouden we om 10:00 gaan wandelen met Kwibus, een jonge Bernersennenhond van twee jaar die woont op het binnenvaartschip de "RIBUS". Echt stoer! Ze liggen te wachten op hun vracht op maandag van Ecotank en maken van het weekend gebruik om onderhoud aan de boot te doen.

Met HOOGWATER kan Kwibus van boord voor het wandelen. Alleen hadden de baasjes gisteren elkaar niet goed begrepen en dus stonden wij met LAAGWATER aan de kade?!! Niet getreurd. Zes uur later was het alsnog HOOGWATER en konden we even lekker rennen en ravotten en wandelen langs het kanaal.

De foto's zijn niet veel soeps. We hadden het veel te druk om uit ons dak te gaan. Baasje kreeg ons niet allemaal tegerlijkertijd op de gevoelige plaat gevangen. Dus wie weet volgende keer beter -).

Fellow, Vledder en Kwibus.






1 opmerking:

  1. je heb je prima vermaakt zie ik broer..
    altijd een feest zo veel speelmaatjes

    berepoot van je broer pauchan

    BeantwoordenVerwijderen