zondag 31 januari 2010

1e Gardian Angel F-nest Treffen


Eindelijk was het dan zover: de laatste dagen geen oog meer dicht gedaan van de zenuwen en de nachten afgeteld: zondagmorgen om 11:00 verzamelen bij Partycentrum 't Appeltje, voor het eerste officiele "Gardian Angel F-nest Treffen".

Een mini reunie want PAUCHAN was er met Paul en Chantal, FEDOR bracht Remy en Chantal mee, BRUNO die helemaal uit Valkenswaard was gekomen met Mireille, Maarten, Daan en Maartje en ik FELLOW had Margreeth en Wouter meegenomen.
En onder toeziend oog van Ria en Luc was het bonte gezelschap voor vandaag compleet.

En we boften; er lag sneeuw en de zon scheen volop. Na de koffie met gebak met slagroom en een kluif voor de LEO broers [Bedankt Ria!] doken we algauw het bos en het losloopgebied in: DAT WAS FEEST!!!!!!




Moe en voldaan gingen we na deze boswandeling terug naar het restaurant voor heerlijke pannenkoeken, erwtensoep en ander lekkers. Voor de openhaard en met een nieuwe hondensnack was het al bijna knikkebollen geblazen......
Er worden door de baasjes al volop plannen gemaakt voor het volgende "F-nest treffen". Dus dat beloofd wat. En wie weet komen er dan nog meer broers en zussen van het F-nest. Tot slot mocht ik nog weer even in de schommel.
Past nog steeds?!-)




Thuisgekomen de stekker eruit en nog volp gedroomd van deze leuke dag.
Tot binnenkort broers!

Fellow

2 opmerkingen:

  1. Hey broer..
    Ik ben er ook weer bij hoor!!!
    enne de eer moet naar chantal gaan ipv naar paul..die is de crea-bea hier..en heeft ook de meeste foto's geschoten

    pootje je broer pauchan en dikke knuff van mama en oma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik ben er weer bij hoor. Ik vond het beregezellig om jullie weer te zien en met jullie te spelen. Op naar de volgende keer!!

    Poot Fedor

    BeantwoordenVerwijderen