dinsdag 27 juli 2010

Groeten van 't eiland Tholen


De baasjes hebben vakantie en wisselen 'klusdagen thuis' af met dagjes erop uit in eigen land. Dit alles onder het motto 'niets hoeft en alles mag....
Vandaag hebben ze het eiland Tholen onveilig gemaakt en.... ik mocht mee!!
Eerst - natuurlijk- naar mijn ouderlijk huis in Poortvliet.
Ria stond me al op te wachten in de deur opening en na een uitgebreide begroeting met koffie en kersenflappen van Zuid Beveland, heb ik Luuk de oren gewassen, mamma Bieke geknuffeld, oma Jadzia besnuffeld en voorzichtig met broer Billy gespeeld.



Billy is herstellende van een operatie aan zijn voorpootjes dus die mag nog niet 'op volle kracht', maar dat geeft niets want we hebben heerlijk gebekt.....
Wat is Billy toch een leuke broer!!







Na een uur of wat zijn we doorgetoert naar Stalland, de thuisbasis van Stuiterbal & co. Heerlijk gewandeld langs de haven, door het oude dorp en neergestreken op een gezellig terras voor een over heerlijke EN versgemaakte mexicaanse soep en spaanse tosti. Hoe zo zomer in Zeeland?!





Halverwege de middag zijn we via een toeristische route terug gereden naar het Zeeuwse groene hart van Zuid-Beveland.
Na een heerlijk middagmaal (jazeker, 330 gram vers vlees en twee handjes brokjes....) heb ik heerlijk nagedroomd van over mijn eigen motorjacht met personeel in de jachthaven op het mooie eiland Tholen.

Groeten vanaf mijn "vakantieadres",
Fellow

1 opmerking:

  1. mooi hè de haven op stalland broer..
    daar vlak bij is ons prive strandje..
    en de volgende keer weer mee met het uitje hè
    pootje van pauchan

    BeantwoordenVerwijderen