zaterdag 19 december 2009

Shoppen!

In het kader van mijn socialisatie fase is het goed dat ik ook in de stad ga winkelen. Gelukkig kwam de favoriete modezaak van vrouwtje DOUBLE FACE met een kortingsactie voor vaste klanten en dus "mochten" baasje en ik mee naar Goes.

Het was niet al te druk en ik kon lekker door al die winkelende mensen heen dabberen. Terwijl het vrouwtje allerlei outfits aan het passen was bleven baasje en ik lekker buiten in de kou op straat wachten. Ik heb ondanks al de afleidingen mijn rondje oefeningen met veel aandacht voor de baas uitgevoerd. Er zijn veel mensen en kinderen die vonden dat ik toch wel eeeeerg lief ben.
Baasje vond het niet goed dat iedereen zomaar aan mij zat. Snapte ook niet iedereen??!! Natuurlijk vond ik het erg leuk om zo nu en dan toch even een lekker brokje te krijgen of een aai over mijn bol als men het eerst even aan de baas had gevraagd.

We mochten van Yvonne uit de modewinkel ook nog even binnen in de winkel wachten omdat vrouwtje zoveel leuke kleding aan het passen was en het anders wel erg lang ging duren. Ook nog even borrelnootjes gekocht iets verder op in de straat en toen afgeladen met tassen volop met jurkjes, truitjes en veel meer, met nog twee minuten op de parkeerschijf waren we net op tijd weer bij de auto.




Thuis gekomen was het tijd voor de nieuwste Van HAASTEREN puzzel en veel slapen want morgen schijnt er weer veel sneeuw te komen...

Fellow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten