zaterdag 15 januari 2011

Gezocht: RVS Waterbak!



Vandaag was de maandelijkse zaterdag training van de DRG.
Lekker in de bossen nabij het "Zilveren Schor", aan de voet van het Veerse Meer. Vanwege de ziekte van Fellow van vorig weekend, tevens onze eerste training van dit jaar. Van het "jonge hondeklasse" waren alleen ZORRO en FELLOW present.

We mochten het telkens het spits afbijten: eerst 2x2 slachtoffers met STAP 2: Dus het slachtoffer roept 1 keer en daarna moet de hond het slachtoffer zelfstandig vinden en daar spelen totdat de geleider erbij komt en dan spelender wijs met het sjorspeeltje terug naar het begin van de oefening.
De tweede ronde 2x1 slachtoffer met een zelfstandige zoekronde. Tot slot nog een slachtoffer over een lange afstand dwars door het bos. FELLOW stond zo ongeveer op ontploffen zo graag wilde hij vandaag werken!!!
Na de laatste oefening vanmiddag was hij wel snel afgeleid maar het was een zeer dikke voldoende. Ik ben trots op het resultaat.

Tussen door telkens bezig geweest met het APPORT en zelfs even een speeltje uit het Veerse Meer laten aanbrengen. De andere groep draaide dankzij de aanwezigheid van twee coaches ook diverse oefeningen en voordat we het wisten was de zaterdag alweer om. Toen snel naar huis, lekker in bad en genieten van onze welverdiende zaterdag namiddag slaapje. Maar bij het uitpakken van de spullen miste ik de RVS waterbak, nergens te vinden. Hoe kan dat nu weer????

Dus hierbij de oproep: GEZOCHT RVS WATERBAK!! WIE HEEFT HEM GEVONDEN??

De eerlijke vinder mag als beloning een dag gratis en geheel verzorgd als slachtoffer een training van de DRG meedraaien.

Wouter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten