zaterdag 15 mei 2010

DRG Zaterdag training "De Kaloot"



De maandelijkse zaterdag training van de DRG was vandaag op de lokatie bij de EPZ kerncentrale in de bocht op de Europaweg zuid met het basiskamp op het parkeerterreintje bij het strand van De Kaloot

Vandaag om 09:00 de draad opgepakt waar we na de laatste zondagtraining waren gebleven. Veel zon en een straffe wind waren de plezierige bijkomstigheden om lekker te kunnen trainen met een klein clubje.
Onder leiding van coach Ad heeft Fellow verspreid over de dag een drietal sessies gedaan. De twee eerste rondjes met twee slachtoffers en de laatste ronde met een.

De eerste sessie was twee keer "STAP 1". Beide keren was Fellow zeer gedreven, alleen op weg naar het eerste slachtoffer kwam meneer nog een hoopje poep tegen en daar moest hij toch eerst nog even een hapje van nemem! BAH!!
Verder volop spelen bij de slachtoffers en mede dankzij de nieuwe speeltjes niet afgeleid en volop bij de les. Keurig.

De tweede sessie mocht Fellow eerst "STAP 1" nog een keer laten zien. Omdat hij het slachtoffer niet direct kon vinden en het herhaalde roepen van zijn naam door de windrichting niet hoorde begon hij eerst voor zich zelf rond te struinen, toen hij echter even het slachtoffer wel hoorde, kwam hij er toch direct naar toe gerend. Aansluitend mocht Fellow weer zelfstandig zoeken naar numero twee. Na het commando "ZOEK MENS" ging hij keurig aan het werk. Fellow pakte al gauw de geur op en nam zonder aarzeling de "afslag" naar de plek waar het tweede slachtoffer verstopt lag. Helemaal goed!!!

Ook het toegift in de derde sessie werd op dezelfde manier keurig op een andere lokatie gezocht en gevonden. We zijn klaar voor de volgende stap!!

Opdracht voor Baas en Fellow: APPORTEREN!!!

Wouter


[Bron foto: Freddy van Nielande]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten