zondag 16 mei 2010

2e Gardian Angel F-nest Treffen


Eindelijk was het dan weer zover: de laatste dagen geen oog meer dicht gedaan van de zenuwen en de nachten afgeteld: zondagmorgen om 10:00 verzamelen bij Partycentrum 't Appeltje, voor het tweede officiële "Gardian Angel F-nest Treffen".

Een bijna complete reünie want PAUCHAN was er met Chantal, FEDOR bracht Remy en Chantal mee, BRUNO die weer helemaal uit Valkenswaard was gekomen met Mireille, Maarten en Maartje en ik FELLOW had Margreeth en Wouter meegenomen. Het was nog extra leuk omdat nu ook de gehele familie (en dan echt HEEEL de familie) Vellemans met broer FLOYD en Ria de Waal met zusje SILVER de weg naar Bergen op Zoom hadden gevonden. VET COOL!!!

Dit alles onder toeziend oog van Raf met vader FARO en Luuk met moeder BIEKE en zo was het bonte gezelschap voor vandaag compleet.

En we boften; Het was droog en een mager zonnetje scheen door de bewolking heen zodat we het z'n allen op het buiten terras plaats konden nemen. Na de koffie met gebak met slagroom [Bedankt Luuk!] doken we algauw het bos en het losloopgebied in: DAT WAS FEEST!!!!!!


Moe en voldaan met de tong uit de bek gingen we na deze boswandeling terug naar het terras voor tosti's, broodjes kroket en een aantal super satés en met een nieuwe hondensnack was het al bijna knikkebollen geblazen......Tot slot mocht ik nog weer even in de schommel. Past nog steeds?!-)












Volgende familie treffen is over veertien dagen op zondag 30 mei bij de Clubmatch van de LHCN

Thuisgekomen de stekker eruit en nog volop gedroomd van deze leuke dag zodat de Baas naar de F1 van Monaco kon kijken.

Fellow

1 opmerking:

  1. hey broer vraag zo'n schommel voor je verjaardag..leuk voor in de tuin

    pootje pauchan

    BeantwoordenVerwijderen